BriSCA-NL.com  
 
BriSCA-NL.com
 
 
BriSCA-NL.com 04-07-2013 - Stockcar F1 invasie naar 60 jaar Coventry stadion.
     
   
Dit jaar bestaat het Coventry stadion 60 jaar, en dat word het gehele jaar gevierd met diverse activiteiten. Ze hadden gehoopt om de W.K. te organiseren dit jaar maar de keus van de BRISCA viel op Kings Lynn.

Daarom word er een speciaal jubileum weekend georganiseerd en wel begin oktober namelijk zaterdag 5 en 6 oktober. Zo dat men de organisatie van de W.K. in Kings Lynn niet in het vaarwater zit. Twee dagen racen in het stadion van Coventry op zaterdag avond en zondagmiddag.

Coventry stadion heeft altijd een sterke aantrekkingskracht op Nederlandse stockcar rijders en fans gehad, en wil dit extra stimuleren door de Nederlandse rijders uit te nodigen voor deelname aan dit jubileum weekend. Waar op zaterdagavond een grote after party zal plaats vinden. Er is 60 pond startgeld beschikbaar per deelnemer per dag dat je in actie komt. Twee dagen racen is dus 120 pond startgeld ontvangen. Tevens zal er een speciaal punten kampioenschap zijn voor de Nederlandse deelnemers bij voldoende deelname ( minimaal 25 ). Met onder voor behoud duizend pond voor de winnaar.

Word dit het grootste stockcar weekend van 2013, waar we massaal de Noordzee overgaan gaan om te gaan racen in Coventry .
Coventry trekt elke maand ongeveer 60 deelnemers, kunnen we de 100 gaan halen.
Boek de veerboot van Stena Line met korting bij Gerrit Zwerver.

Opgave voor deelname dient te gebeuren via e-mail:
info@brisca-nl.com
 
 
 


SPONSOREN 2013

hertz


 
                        
                          
                                     © Copyright BriSCA-NL 2013