BriSCA-NL.com  
 
BriSCA-NL.com
 
 
BriSCA-NL.com NIEUWS
     
 
 

F1 Tarmac series 2013 race 26 oktober Raceway Venray

Op zaterdag 26 oktober wordt de laatste rond verreden voor dit kampioenschap. Wie gaat er met de zilveren spoiler naar huis????

De prijzenpot bestaat uit bekers, een wisselbeker, prijzengeld en natuurlijk het zilveren dak. De prijzenpot is per 18 oktober 3000 euro met in ieder geval de volgende sponsoren:

NOV Lelystad
Raceway Venray
Esbro
Hagens Transport
Benedco pallets bv
De Stockcarmakelaar

De BriSCA-NL is nog in overleg met potentiele sponsoren, dus het lijstje kan nog langer worden en de prijzenpot voller.
De prijzenpot wordt verdeeld conform de vorig jaar vastgestelde percentages. Er zijn prijzen te verdienen voor de eerst drie in het kampioenschap maar ook voor de eerste drie van alle kleuren daken (dus de witte, gele, blauwe en rode daken).

De Tarmac Series 2013 wordt verreden op de banen in Venray en Lelystad. De laatste wedstrijddag telt niet mee omdat we op die dag de bekers en prijzen willen uitreiken (gelijk als vorig jaar). Op zaterdag 26 oktober bij Raceway Venray wordt de laatste wedstrijd verreden voor dit kampioenschap.

Vanaf deze zijde willen we de sponsoren van de F1 Tarmac Series weer enorm bedanken. We kijken uit naar de laatste wedstrijden met veel spanning en strijd om vervolgens een mooi seizoen af te sluiten.

Tussenstand Tarmac series 2013            

 

 

 

 
     
 


SPONSOREN 2013

hertz


 
                        
                          
                                     Copyright BriSCA-NL 2013